Vraagprijs: € 750.000 kosten koper - Verkocht

Boterdiep Wz 32, BEDUM


In 1935 werd door toenmalig notaris Wolters opdracht gegeven voor het ontwerp van een villa met kantoorruimte aan de bekende architect Albert Wiersma. Het gebouw moest ruimte bieden aan de praktijk van de notaris, maar ook voorzien in zijn woongenot.

Het resultaat is deze prachtige, nu monumentale villa die gekenmerkt wordt door de gewaardeerde Amsterdamse school stijl en prachtige art-deco ornamenten en stijlinvloed.

De ligging aan het Boterdiep maakt het geheel tot een zeer aantrekkelijke plek om te wonen en eventueel te werken.

De gedetailleerde digitale plattegronden, die onderdeel uitmaken van deze presentatie, geven u alvast een indruk van dit imposante pand.

Een aantal ruimten willen we toch alvast benoemen, zoals een royale hal met tochtportaal en prachtige trapopgang met art-deco elementen, een woonkamer en-suite die in totaal ruim 60 m² meet, een ruime dichte keuken en dito bijkeuken, kantoorruimte en een tweede eetkamer. Slapen en baden is mogelijk op de begane grond. De ruime garage van 51 m² is van binnenuit te bereiken.

De verdieping herbergt 5 ruime slaapkamers, allen met vaste kastruimte en een prachtige lichtinval door de toegepaste glas-in-lood ramen. Op de verdieping bevindt zich tevens een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet.

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping, alwaar zich een zeer royale zolder bevindt, maar ook nog een slaapkamer, die ooit werd ingericht voor het huispersoneel.

Een woning met een verhaal, een geheim, een geweldige locatie en een prachtige tuin.

Een tuin met oude fruitbomen en een kas, diverse terrassen en een prachtige zonnige ligging.

Wij willen u graag uitnodigen om dit bijzondere object in alle rust met onze makelaar te bekijken!

Tot slot een paar kenmerken:
  • Perceeloppervlak 1.500 m²
  • Woonoppervlak 372 m²
  • Verwarming middels CV (radiatoren)
  • Deels voorzien van isolatieglas en voorzetramen
  • Rijksmonument


KIJK OOK OP www.prachtpanden.nl EN VOOR NOG MEER INSPIRATIE OP https://items.amsterdamse-school.nl/details/objects/1048

Afspraak maken

Man              Vrouw

Tip een bekende